NÁRODNÍ SPECIALITY NA ROCHUSU I MODRÉ

25.05.2017

A už jste jedli PEKU ? Skvělé chorvatské jídlo - v peci pečené jehněčí ze zeleninou na žhavém uhlí. A k tomu fišpaprikáš - pravou chorvatskou rybí polévku. A znáte placki na bleši a nebo zbojnickou pečínku ? Tyto naopak polské speciality doplní obligátní bigos a další speciality. Tyto všechny nevšední jídla na vás čekají na největší festivalové akci DOBRODOŠLI v Parku Rochus v sobotu 3. června od 10:00. Zde se tedy kromě přehlídky lidových souborů představí i umění gorolských a chorvatských kuchařů. Ale i vinařů s vybranými chorvatskými, polskými i domácími víny. Ochutnávku národních jídel po celý den doplní i polští a chorvatští řemeslníci. Přijďte si tedy poslechnout i pochutnat, ale i podívat. DOBRODOŠLI 2017. Někteří kuchaři a řemeslníci a všichni vinaři se představí i na druhý den v rcheoskanzenu Mpdrá na akci ŽIVÉ LEGENDY.